Idag var jag hos en naprapat för att få hjälp med att räta ut rygg och muskler.

Det var mitt andra besök och jag är så glad över att jag tagit tag i att jag har problem med rygg och att min ena sida av kroppen är mycket mycket starkare än den andra.

Efter den här behandlingen så upptäckte naprapaten att de korrigeringar som gjordes förra veckan faktiskt inte gått tillbaka till sin felaktiga position.
Det är egentligen helt sjukt men innan min första behandling så hade jag en benlängdsskillnad på 2cm och efter en behandling så är båda benen lika långa.

Är det inte helt otroligt?

Idag så fick jag massage på min ömma rygg och jag det knakade flera gånger i ryggen när han masserade.

Jag fick även instruktioner om att inte träna benstyrka och gymträning på egen hand eftersom jag då antagligen kommer belasta fel. Jag fick en övning att göra för att träna upp muskulaturen.

Jag som skulle träna inför beach 2011, hur ska det gå nu? Jag ska bara träna på att stå på ett ben på höger och försöka hitta min sätesmuskel på höger sida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation