Måndag 11 juli 2011

Vi bytte ju hotell några dagar tidigare och här är lite bilder på hur huset ser ut utifrån. Hittills har jag ju skrivit om vårt hotell vi bytte från; Tán Hoa Cát och även vårt hotell som vi bodde på i Bangkok; Amari Residences Sukhumvit. Alla har varit väldigt olika och det är kul att jämföra våra olika boenden under resan.

För personer som gärna vill bo billigt i Ho Chi Minh City och inte har så stora krav på att bo mitt i city är Saigon Workers Resort ett utmärkt val. Neil hyr oftast ut rum per månad och erbjuder också hjälp att hitta jobb som lärare i engelska, så är du intresserad av en längre vistelse i Vietnam är Neil en bra kontakt att ha. Hälsar du från oss kan du säkert få lite rabatt på ett rum om ni stannar några dagar. Vi betalade 180.000 dong (≈ 57 kr) per natt inklusive el och det tycker vi var ett riktigt bra pris!

 

Neil i sin bar på bottenplanet

 

 

Bilder lånade från Saigon Workers Resort’s hemsida (2 bilder nedan).

 

 

 

Nedan: egna bilder på vårt badrum

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation