Lördag 2 juli 2011

Ni trodde väl inte vår dag på stranden var slut? :P

Vi strandpromenaden hyrde vi tandemcyklar, det var min första gång att cykla på en sådan, men V är bra på allt enligt mig, så med honom känner jag mig trygg i det mesta vi gör. :)

Vi hann inte så långt innan Quyen och Thanhs cykel gick sönder. Kedjan hoppade ur och gick inte att sätta tillbaka. Så det blev att rulla tillbaka och hämta en ny. :)

Det är svårt att ta en bild i mörker när objekten inte är helt still och man struntat i att ta med ett stativ. =) Här är i alla fall en suddig bild på V i sin skjorta och nya shorts.

På strandpromenaden hittade Thanh sitt namn skrivet i sanden

I min nya fina skjorta

Vi hittade en staty med ett par gigantiska bröst längst strandpromenaden och kunde såklart inte låta bli att ta en bild. Thanh ser ut som om han tänker börja suga på bröstvårtan när som helst, haha!

Efter lite promenerande längst strandpromenaden hittade vi ett ställe längst med vägkanten där vi köpte middag 2 som bestod av musslor och en smörgås till V. Vi tog en fika på en coffeeshop innan vi tyckte att dagen nog var slut. Sen var det bara att cykla hem till kudden på hotellet.

One Thought on “Tandemcykling längs med strandpromenaden

  1. Pingback: Smal och snygg » » Quyens bilder från Vũng Tàu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation