Igår när jag handlade på Ica blev jag sjukt sugen på cocosbollar. De med krämigt äggvitefluff på insidan.

Jag gick fram mot högen av prydligt staplade kartonger och tog den översta….

Kolla datumet! Jag checkade de andra kartongerna och alla hade samma märkning. Jag släppte dock inte taget om min kartong med cocosbollar och i kassan frågade jag om det blivit något fel med märkningen. En ansvarig butikspersonal tittade på datumet och sa: Men det här får vi inte sälja till dig! Även om datumet är fel så kan vi inte sälja dem. Vill du ha dem?

Självklart tackade jag ja och hoppades att de inte skulle vara ett helt år gamla. När jag stod och betalade skrattade den ansvariga butiksarbetaren till och konstaterade att märkningen på cocosbollarna betyder att de går ut 20 oktober 2011. Haha!
Ingen av oss hade insett det. Han lät mig i alla fall behåla dem ändå.

Cocosbollar är gott!
Kram Jinni

Brownie är nyfiken på cocosbollarna!

4 Thoughts on “Fick gamla cocosbollar gratis på Ica

  1. Åh, vad gott med kokosbollar!

    Jag har fortfarande inte fått mitt måltidsmått…

  2. Pingback: Cocosbollarna | Smal och snygg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation