Idag har det varit en sån där dag…
Allt har bara varit fel och jobbigt.

Jag är så lyckligt lottad över att ha världens bästa pojkvän vid såna här tillfällen (eller jag är alltid tacksam för att du finns här för mig).

Idag höll hela dagen på att ätas upp av min stora fiende ”ingentinget” jag fick panik, blev ledsen och grät för att just detta ingenting förstörde allt för mig… Jag har såna dagar ibland…

Pojkvännen försäkrade att allt visst skulle hinnas med och att ingenting hade förstörts av ”ingentinget”. Han sa: Kom igen! Nu gör vi nånting!… I motsats till vad man skulle kunna tro blev jag då ännu mer ledsen.
Jag säger så flera gånger om dagen, grät jag, varför ska det hända något när du säger det? Haha, allt var bara fel!

Vi kom iväg ner på stan och skulle besöka Nolias grafiska mässa, vi kom dock dit 1timme efter att mässan stängt, det gjorde inte så mycket, vi hittade en orienteringskontroll och nu sitter vi och äter middag på Rhodos…

20110926-182323.jpg

One Thought on “Going crazy for nothing

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation