Min vän Maria kom förbi igår och vi såg en skräckfilm tillsammans igår. Vi hade mysigt som vanligt när vi ses och åt kladdkaka och åt nektariner. Filmen var ganska läskig men jag somnade eftersom jag inte får ta min medicin mot narkolepsin. :(

Jag tycker filmen är värd att se men V hypade den så mycket så att man hade skithöga förväntningar.

2 Thoughts on “Insidious med Maria

  1. åå den där filmen har jag velat se jätte länge men har dock inte vågat.. hehe, feg som jag är:) men jag undrar om den är typ jätte läskig?:P

    • Hmmm, jag vet inte… jag trodde den skulle vara asläskig, Valdemar har hela tiden sagt ”Fy min kompis kan inte sova efter den osv”. Sen när vi såg den blev jag så här: Jaha, jag som trodde den skulle vara superläskig… tror vi hypade den för mycket.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation