Finns det något tråkigare än att vika tvätt?
Då är det ju trots allt bra att man får lite hjälp, eller hur?

Jag viker tvätten och Brownie gräver sig ner i den och krafsar mina högar till en salig röra.
Älskade vovve! <3 Visst ser hon skyldig ut?

One Thought on “Hjälp med att vika tvätten

  1. haha, djur lever i sin egen värld! men det var ju snällt av dig att vika kläderna så hunden hade nåt att ligga på ;) hehe

    sv: åh, tack för din kommentar! jag har tänkt på det ibland, att tänk om jag skulle bli handikappad eller så och inte kunna sporta mer…? kan inte föreställa mig ett liv utan träning, eller jo det kan jag eftersom jag har haft träningsförbud och så.. men jag älskar träningen och det är så synd att alla inte har möjlighet att uppleva det :( och jag, jag som kan, gör själv så att jag inte får! hur dumt är inte det liksom? :o
    går det inte att operera eller så? så du kan idrotta? :)

    tack, det värmer vekrligen!! <3
    kramar!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation