Det var ett tag sedan jag skrev men det har på något sätt lyckats vara fullt upp även fast jag inte har ett jobb ännu.

Byter man stad och län är det en hel det som behöver ordnas och mycket av det är väldigt tidskrävande. Trodde dock inte att mina dagar skulle vara så här fulla av saker att göra. Men det är ju positivt att hålla igång.

Sedan sist har jag varit på KUB-test med mamma, Valdemar var tvungen att jobba, men han ska följa med vid rutin ultraljudet vecka 18. Även fast det var fosterdiagnostik som skulle mäta risken att få ett barn med kromosonförändringar var det helt fantastiskt att få se det lilla livet för första gången. Både jag och mamma blev tårögda av att se knodden skutta till och röra armarna.

Förhoppningsvis så har en hel del bitar fallit på plats i februari så då hoppas jag att jag kan börja jobba och vi börja flytta in i vår nya lägenhet. Håll tummarna för oss.

Är det inte fantastiskt? Trodde aldrig att jag skulle känna så här men är helt förundrad över detta lilla liv inne i mig.

3 Thoughts on “Jobbsök och ultraljud

  1. Åh! Blir själv tårögd av dina fina ord <3

  2. Fin blogg! ^^ Kolla gärna min! :)

  3. Grattis igen så kul för er! :)
    Vart fick ni lägenhet någonstanns?
    Hoppas vi kan ses mer, Tequila vill gärna träffa sin lekkompis mer haha ;D
    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation