Vår utflykt till Bromma Blocks var inte helt lyckad. Tror inte vi kommer ha så många anledningar att åka ända dit ut snart igen.

Bromma Blocks är ett köpcentrum i Bromma som jag gillar för deras innovativa butikslösningar som är öppnare och mer inbjudande än andra köpcentrum. Man vandrar genom butikerna som följer varandra utan några korridorer eller transportsträckor. Tyvärr fanns det inget speciellt här som man inte kan hitta på något annat köpcentrum.

Den största anledningen till dagens shoppingrunda var att vi ville ta oss en titt på barnvagnen Bugaboo Cameleon och testa andra liknande modeller. Men väl på Babyproffsen så meddelade de att de inte sålde några Bugaboo… Suck.

Vi tittade runt lite i butiken i alla fall på Teutonia, Brio och Emmaljungas citymodeller men sedan kände vi inte att vi hade så mycket mer på Bromma Blocks att göra.

Besöket avslutades med en varsin glass innan vi tog bussen och tunnelbanan tillbaka till stan.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation