Idag hade jag sista dagen på mitt konsultuppdrag på Maqs.
Jag har haft det jättetrevligt hos dem och bakade lite cupcakes till eftermiddagsfikat. :)

20120330-182348.jpg

2 Thoughts on “Sista dagen på jobbet

  1. Åååh vad gott de ser ut!!! :DD

    Hej, förlåt för jag har typ inte kommenterat eller svarat nånting på dina kommentarer men jag har varit otroligt upptagen med skolan och allt annat, visste du att jag ska börja i en engelsk klass till höstterminen? Skolan ligger dock ganska långt ifrån Ålidhem.. det är nämligen Grubbeskolan :P Men det kommer bli kul, men jag är ganska orolig över min dåliga engelska.. :P Så jag har typ pluggat varje dag osv.. Men jag läser fortfarande alla bloggar och såklart din blogg varje dag dock kommenterar jag aldrig (eller svarar på mina egna kommentarer…) jag är så himla dålig! Hehe……. Jo, det är väldigt soligt här i Umeå men idag snöade det som bara den! Till och med snöstorm, så himla trist :( Men jag antar att det är riktigt vår i Stockholm nu? :D Jag ska faktisk åka till Stockholm i början av Maj för min lillebror ska nämligen uppträda med hans kompisar på något föreställning jag vet inte riktigt! Vi ska vara där tre dagar :)
    Annars så hoppas jag att du har det braight!!! :D

  2. Eva-Stina on 21:33 30 mars, 2012 at 21:33 said:

    Vart kommer du ta vägen nu då?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation