Jag är en av Smartsons tusentals testpiloter och det är alltid roligt när man väljs ut för att testa någon ny och spännande produkt.

Nu har jag fått möjligheten att prova Valios nya yoghurtsmaker; Valio OLO™ lättsockrad jordgubb-blåbär och Valio OLO™ lättsockrad persika-passionsfrukt.
Eftersom det var nya smaker så var de lite svåra att hitta, jag var inne på PrisXtra Fridhemsplan, Ica Supermarket Västermalmsgallerian och hittade dem tillslut på
Daglivs Klippet.

Smaktest:
Båda smakerna är väldigt fräscha och goda. Jordgubb-blåbär yoghurten smakade mycket mer blåbär än jordgubbe, persika-passionsfrukt yoghurten var mer balanserad mellan de två frukterna och smakade lite som tropisk yoghurt.
Konsistensen är krämig och saknar stora bitar av frukt. På förpackningen står det att yoghurten innehåller fibrer och probiotiska bakterier som ska hjälpa mot uppblåst och trög mage.

Jag tycker att smaken är god och eftersom min mage blivit så långsam, trög och gasig av graviditeten så var det perfekt att jag fick prova en yoghurt som ska hjälpa magen.
Efter att ha provat Valio OLO i fyra dagar känns magen lite bättre, men bäst resultat får man nog om man provar i 14 dagar som de säger i sin reklam.

Jag kommer att fortsätta köpa den här yoghurten eftersom jag känner att jag behöver något som hjälper magen, så jag är väldigt glad att jag fick prova den genom Smartson för jag hade nog inte provat bara sådär.

One Thought on “Smartson test: Valio OLO™ lättsockrad

  1. Pingback: Valio OLO™ Vanilj | What I want!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation