Alltså, jag börjar få panik.
Det bränns i halsen och känns konstigt i hela bröstet.

Just nu sitter jag och försöker klämma i mig gurka för att inte torka ut, men allt känns som om det är på väg upp.

Jag har försökt att rycka upp mig men när det känns som att allt snurrar när man står upp och man växlar mellan: ”shit, jag måste spy” och ”jag kan inte hålla mig vaken” lägen så känns det ganska mörkt.

Soldaten väntas inte hem förrän på torsdag kväll och det som känns värst är att inte klara av sitt jobb ordentligt. Imorgon kommer jag lämna över till en annan duktig konsult som kan ta över mina arbetsuppgifter hos kunden, men det gör mig ledsen att känna mig så otillräcklig.

Idag försökte jag lufta mig själv och vovvarna på uteplatsen när solen tittade fram.
Det var mysigt… Jag läste i boken Skit i mössan, Brownie låg i myshuset och Milla dödade ännu en av mina salladsplantor.

Balkonglådor från Nelsons Grow in Bag köpta på Trädgårdsmässan

Bordet och stolarna lämnade den förra lägenhetsinnehavaren, de fina dynorna har vi fått från snälla svärmor.

Milla njuter och busar i solen och Brownie tar lite mat. :)

Häng på uteplatsen med rolig bok, dator och yoghurt som fick mig att spy. :(

Fina blommor som sambons syster och mamma planterat hos oss.

Brownie har perfekt utsikt över gatan från myshuset. <3

6 Thoughts on “Kan inte sluta kräkas…

  1. Kan du inte prata med barnmorskan om det här? Kanske finns det hjälp att få? Så ledsamt att du ska behöva ha det så här. Kram, kram!

    • Jo, jag har pratat med barnmorskan flera gånger och jag ska försöka bli sjukskriven men jag vill ju helst jobba eftersom det påverkar vår ekonomi så mycket om jag är sjukskriven resten av tiden.

  2. svar: du får hamstra fin plagg till nästa sommar kanske? :)

    åh va jobbigt det låter :( hoppas det blir bättre

  3. tusen tack, och vilka fina små rara hundar :D önskar ibland jag hade haft kvar mina. det är la underbara djur
    kram på dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation