Firandet av mamma i söndags började ju med Pågens frullegram som hon avnjöt på uteplatsen. Efter det fanns det absolut inget bättre vi kunde göra än att passera Cupcake STHLM café vid St Eriksplan och ta det av deras fantastiska morsdags-erbjudande.

Visst var det ett fantastiskt bra erbjudande? Om ni vill få tips på bra erbjudanden från Cupcake STHLM skriv upp er på deras nyhetsbrev och följ dem på Facebook. Det gör jag!

Vi kom till caféet strax efter att de öppnat och då fanns alla goda smaker upplagda och mamma fick välja de hon tyckte såg goda ut!

Fikat tog vi sedan med till Smedsuddsbadet där vi träffade min svägerskas familj  som passade på att bada i värmen. Det var dock lite kallt i vattnet så det blev ingen badpremiär för oss.
Vi blev bjudna på smörgåsar och så packade vi upp godsakerna vi hade med oss.

Massor med mums!

Mini cupcakes är perfekta små bakelser för små magar och dessutom väldigt fina och söta. Efter en stund på badet så blev jag jättetrött och vi började bege oss hemåt för att avsluta en helt underbar Mors Dag med bra väder och trevligt sällskap.

2 Thoughts on “Mors Dag med Cupcake STHLM

  1. Cupcake Sthlm är bäst :)!

  2. Tänk vad häftigt, nästa år är du mamma på mors dag :) Jag köpte cupcakes till gänget på sporten när jag jobbade en dag. Jag hade sån tur att det var halva priset på alla cupcakes i deras butik i Skrapan, så jag köpte 18 stycken :D

    Jag jobbar vanlig kontorstid nu, alltså 9-17 så tyvärr har jag inte så mycket tid att shoppa:/ Men vi kanske kan spana in SBT någon helg? Jag åker dock hem till Norrbotten på torsdag och blir hemma ett tag, men när jag kommer tillbaka måste vi träffas! kramar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation