Älsklingen var sådär sjukt sugen på att äta kladdkaka att han gick runt och mumlade om det mest hela kvällen. Jag var supertrött, gnällig och hade värk lite varstans plus att jag hade ont i magen och var hungrig, vilket är en jäkligt dum kombination.

Tillslut tog jag trots allt mig i kragen och ställde mig att baka kladdkakemuffins kl halv 2 på natten. Det är sjukt, men min sömncykel är riktigt störd nu med graviditeten och när jag inte får ta medicinen mot narkolepsin.

One Thought on “Nattbakning åt soldaten

  1. Sv: Okej, Tack detsamma =D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation