Det är nog oundvikligt att vara gravid och få svullna vader och fötter.
Hjälp finns men det får en att känna sig som en riktig tant – Stödstrumpor, men som sagt – oundvikligt!
Bättre en stödstrumpa än åderbråck så det är bara att klämma in spirorna i ett par tajta strumpor och det hjälper faktiskt! Vilket är skönt för ben och fötter.

Jag har två par svarta stödstrumpor från apoteket, båda är ganska tjocka och ett par randiga som jag köpte på sjuksköterskornas café i Umeå. Alla dessa sitter som berget på benen och har kraftig resår.

Cocoz.se lät mig prova en av deras färgglada modeller som inte har lika högt tryck mot ben och fötter men som är roliga och lite tunnare, vilket är skönt i sommar.

Strumporna gav ett mjukare tryck än de andra jag har men gav ändå stöd. Jag tror de passar extra bra om man inte vill ha ett för hårt tryck för de är väldigt sköna och bekväma.
Första dagen som jag provade dem så halkade de ner på mitt ena ben som är smalare, mina vader är nämligen väldigt olika tjocka. Men efter en tvätt sitter de bra på båda benen.

De här tre strumporna är mina favoriter från deras sortiment. Så himla söta och somriga färger. Som små karameller. Haha! De kostar 139kr/par på www.cocoz.se

 

2 Thoughts on “Stödstrumpor från cocoz.se

  1. Haha vad konstigt, helt fel bild har kommit upp på FB för det här inlägget.

  2. Har du också en vad som är större? Min vänstra vad är större än det högra.. Ganska mkt känns det som också, särskilt när nån gått omkring en dag. ><

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation