Idag har varit en så härlig dag! På loppiset i Bromölla hittade jag och svärmor massor med fina bebiskläder. Jag har inte hunnit fota dem ännu men ni kommer få se.
Tycker att det är så himla bra att kunna köpa bebiskläder på loppis, de flesta kläderna är använda så lite att de ser helt nya ut och det är ju inte så att bebisar sliter på sina kläder direkt.

De flesta kläder vi har till vår lilla bebis i magen är från loppis eller från Valdemars familj ”barnklädesbibliotek”. Det är ett jättebra sätt att inte lägga pengar på kläder som bara kommer användas någon månad. Visst vill man ha några speciellt fina plagg till sin skatt men alla vardagskläder som byts varje dag efter att bebisen kräkts eller så, de vill vi inte betala en förmögenhet för.

Jag är förresten sjukt imponerad av barnklädesbiblioteket som består av barnkläder från nyfödd upp till jag vet faktiskt inte hur långt, men varje storlek har en flyttlåda med fina plagg som inte används för tillfället och man lånar kläder som man tycker är fina i den storlek som barnen för tillfället har. När barnet vuxit ur en storlek så tvättar man och lägger tillbaka kläderna för att nästa nya familjemedlem ska kunna använda den. Hur smidigt som helst! Här kan man hitta alla basplagg som man behöver och sen kan man lägga kläder som man köpt själv i lådan efteråt också, så klädbiblioteket uppdateras och blir större. Älskar det, gemensamma kläder är både billigt och bra för miljön.

gravidlinne – mamalicious, tights – H&M mama, tunika – Kookai,
sandaler – Moheda Toffeln, väska – present

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation