Erbjudandesajten savemyday.com har just nu ett helt fantastiskt erbjudande!
Just nu och 4 dagar framåt kan man ”köpa” ett erbjudande som ger ett presentkort på 100kr hos laredoute.se och en bodybutter från The Body Shop – utan att det kostar något alls! Låter för bra för att vara sant men jag la precis en beställning!

Vill du också utnyttja det här erbjudandet? Varför inte få 100kr och en BodyButter gratis liksom? Besök savemyday.com och beställ inom 4 dagar! Det finns bara ett begränsat antal presentkort!

Jag beställde ett sött baby-set med linne, kortbyxa och ett hårband + att jag fick bodybutter. Betalade bara 29 kr, ingen frakt tillkom.
Jag hade problem med att jag först la en beställning på 99kr men det gick inte att genomföra köpet på ett negativt värde för presentkortet så man är tvungen att handla för minst 1kr. =) Däremot så behövde man inte komma upp i lägsta ordervärde på 200kr som de vanligtvis har.

Kram Jinni

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation