Har lagat middag åt svärföräldrarna, tagit ut vavvorna i den jättestora trädgården där de nästan kan gå vilse, har börjat packa inför morgondagens hemresa.

Vad gör man sen då? Det blev lite shopping på members.com Jag hade en värdecheck där och hittade superfina trosor som jag inte ens skulle få över knäna just nu, men jag beställde dem som pepp till mig själv att jag faktiskt kommer att få tillbaka min kropp så som den var innan. :) Vad gör man inte när man har tråkigt?

Jag beställde de här fina trosorna för 24kr styck, i vanliga fall kostar de 49kr.
Eftersom jag hade en värdekod på 100kr så behövde jag bara betala 11kr för här tre paren. (Frakt 39kr)

Members.com är en shoppingklubb med unika rejäla rabatter som gäller under en begränsad tid. Det är kostnadsfritt att gå med och man åtar sig inget. Om en vän bjuder in dig får du en välkomstpresent i form av 50kr att handla för. Om det är någon av mina fina läsare som vill bli medlem så skicka ett meddelande till min mail eller skriv i kommentarsfältet så mailar jag en inbjudan.

2 Thoughts on “Members.com shopping – underbara undies

  1. ÄLSKAR MEMBERS!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation