Till alla mina läsare som inte är gravida, förlåt! Det blir lite mycket gravidinlägg just nu, men det är ju såhär mitt liv ser ut för tillfället. :P

Jag tänkte tipsa om ett skönt stöd i graviditeten från Butik21.com som jag har använt nästan varje dag de senaste veckorna, tillsammans med stödstrumpor.
Speciellt den senaste veckan när magen har börjat sjunka längre ned så har det givit ett skönt stöd vid foglossningarna.
Butik21.com har två olika magstöd för gravida, ett magstöd i form av trosan på bilden och ett stödbälte som ser nästan precis ut som trosorna på bilden förutom att det inte har en trosa utan endast stödet och tyget över magen.
I början gillade jag det grå stödbältet bäst, det passade min mage precis och satt väldigt skönt. Sedan började jag använda trosan istället, men jag hade alltid trosor under så behövde jag inte tvätta upp dem varje dag.
Trosorna (magstöd) kunde jag dra upp så mycket jag ville och de veckar sig inte lika lätt när man sitter ner.

Jag pratade med butiken om stöden så sa de att det är väldigt individuellt vilket stöd som passar ens kropp. Man får helt enkelt prova sig fram. Just nu använder jag trosan (magstödet) i storlek L och tycker det fungerar allra bäst. Jag känner mig dock extra kissnödig i alla stöden eftersom de stödjer upp precis där urinblåsan sitter, men i det här läget är det helt enkelt bara att välja vad man vill fokusera på. Jag vill inte ha ont och trosorna hjälper mig att känna av foglossningarna mindre.

Eftersom de här stöden är tunna och som ett extra lager kläder så ger de mildare tryck och stöd än ett foglossningsstöd. Jag har inte haft några stora problem med foglossningar så detta har varit ett bra vardagsstöd för mig. Om man är osäker på vilket stöd som man behöver så skulle jag främst fråga min barnmorska eller kontakta en butik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation