Igår var det exakt en månad kvar till beräknad födsel. Något som känns spännande och lite läskigt men både jag och älsklingen är väldigt förväntansfulla.

Så efter att ha kommit hem från vår vecka i Blekinge tog vi tag i att tvätta alla babykläder som jag fyndat på loppis och de vi lånat från Valdemars familjs klädbibliotek. Det blev en hel hög med kläder och jag tog mig tid att märka upp det som vi köpt eftersom det är så mycket nytt att det är svårt att hålla isär kläderna.

Så här såg vår säng ut när jag började sortera. :)

När jag sorterat upp allt i högar efter vilken typ av plagg det var så passade jag på att packa det jag trodde att bebisen kommer behöva under vår tid på BB.
Eftersom jag inte vet om vi stannar några timmar eller upp till tre dagar, eller om bebisen kommer vara stor eller lite så packade jag olika storlekar och flera plagg av varje vilket blev ganska mycket kläder när jag var klar. Men som tur är är plaggen så små att det knapp tar någon plats.

Det här packade jag ned:
3 omlottbody strl 50
3 omlottbody strl 54
1 byxor strl 40
2 byxor med fötter strl 50
4 byxor strl 56
1 shorts strl 50
1 pyjamas strl 50
1 pyjamas strl 56
1 kortpyjamas strl 56
1 babymössa strl 50
4 par rosa babystrumpor
1 par hemvirkade strumpor
1 grå tjock overall strl 50
1 vit tunn ovarall strl 56

Någon som tycker att jag har packat alldeles för mycket? Jag räknar inte med att använda allt på listan, utan mer för att ha alternativ eftersom vi inte vet vilken storlek lilltjejen kommer ha.

Vi har ingen egen bil så vi funderar på att ta med vagn och babyskydd i taxin när vi åker in på BB, även om det kan bli en del släpande om vi åker in för falskt alarm. Men då vet vi att vi har packat allt vi behöver i vagnen.

Hur har ni gjort? Det känns så svårt att planera inför något man aldrig gjort förut.
Tips mottas gärna! :)

2 Thoughts on “Att ha packat babyns BB väska litegrann :)

  1. Så mycket babykläder har inte vi packat, men vi räknar med att kunna hämta mer hemma om det behövs. Inte för att vi har så mycket men…
    Tyckte att vi tog en stor väska men det är frågan om allt får plats. Hade ju tänkt packa lite kläder och annat till mig också. ;)

    • Vi har packat i skötväskan åt bebisen och så en liten sportbag till mig. :) Så allt som allt är det mindre än en kabinväska på flyget men det mesta kommer nog inte att användas. Men det känns bra för oss nu… får se om vi tar ut något när det närmar sig. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation