Jag är nu i vecka 37 på graviditeten. Nu börjar det verkligen närma sig.
Det är dags att fundera kring vad man vill med sin förlossning och sedan också försöka pränta ner det på papper. Det är lite skrämmande det där, man ska liksom formulera hur man vill/föredrar att göra något som man aldrig har gjort. Hur ska det gå till?

Själv har jag nog gått in i någon förnekelsefas….
Varje dag önskar jag flera gånger om dagen att vår lilla skrutt ska komma ut ur magen.
Jag tänker bara inte på HUR hon ska komma ut.
Min hjärna snuddar inte ens vid tanken utan jag ser framför mig att hon är ute, vilket också är helt övermäktigt att tänka på så det tänker jag inte heller särskilt mycket på.

Istället går jag här hemma och undrar över vem som kan ta ut vovvarna när vi är på sjukhuset och om vi kommer få vår soffa såld nån gång så vi kan börja förbereda utrymmet för skrutten istället. Jag oroar mig för att jag inte gjort tillräckligt med knipövningar och över om mina bristningar kommer se så hemska ut länge.
Jag ägnar massor av tid till att fundera över vädret, varför det känns som att sommaren inte riktigt har startat ännu. Det känns fortfarande som senvår och kommer den här sommaren passera utan att det kommer kännas som om vi har haft sommar alls?

Kanske har jag för mycket tid att grubbla över triviala saker. Men det gäller väl att passa på nu när jag fortfarande har tid att att grubbla?
Är det någon annan som känner igen sig?

Kram Jinni

4 Thoughts on “Att inte riktigt ha förstått vad som är på gång

  1. Helena on 9:53 13 juli, 2012 at 09:53 said:

    Själv har jag ju låååångt kvar (är ju bara i vecka 32), men jag tror inte att det är jätteviktigt med ett förlossningsbrev. Det kan ju aldrig bli som man tänkt sig i alla fall. Mitt råd är att fortsätta fundera på det som du kan påverka, som vem som ska ta ut hundarna, fortsätt göra knipövningarna. Fortsätt spekulera i hur vädret blir, är och kan vara, fortsätt undra hur bristningarna kommer se ut, fortsätt hoppas att soffan blir såld. Resten löser sig nog, ut kommer hon, på ett eller annat sätt. Det kan gå fort, det kan ta lång tid, oavsett så är det värt allt besvär <3

  2. Vi kan ta hundarna:-) Har ju semester då. kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation