Jag funderade ett tag på om jag skulle göra det här, mest för att jag kände att jag skämdes lite över hur mycket bristningar jag fått.
Men eftersom man inte kan styra över om och hur mycket bristningar man får eftersom det är helt individuellt, genetiskt och dessutom hjälper det inte med dyra krämer eller idogt smörjande (trust me, i know…) så det är faktiskt bara att acceptera att jag fick så här mycket bristningar på magen, men jag fick ju även världens finaste skatt som gömde sig därinne.

Min stooora mage ett dygn innan vi åkte in till BB!

4 Thoughts on “Blottar mina bristningar

  1. Din gravid-mage var jätte fin! Hoppas kunna komma till Sthlm snart och hälsa på dig och lilla Ylva!

  2. Att få bristningar i och med att man fått barn är väl helt naturligt? Dessutom går det ju tillbaka efter ett tag. Du har ju fått den finaste skatten i världen, så det är definitivt inget att skämmas över. Var stolt över din mamma kropp. Dessutom så finns endast det här idealet med att man ska gå tillbaka till sin ursprungliga vikt och form (inom löjligt kort tid) för att alla i hollywood skapade det.

  3. Massa grattis till er söta lilla Ylva!! Härlig sista magbild :) Nu ska jag läsa igenom fl-berättelsen :) kram

  4. Tack gumman, hoppas att vi kan träffas snart. Gravidmagen var mycket finare än den russinhud jag har på magen just nu. :P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation