Nu ska vi strax ge oss iväg på en liten biltur till Alvesta. Mina gamla vänner har köpt ett hus där och vi har inte setts på flera år. De har fått en son som har blivit stora grabben och jag har inte träffat honom tidigare så det är definitivt dags att ses.

Jag har också sett lite bilder ute i bloggosfären som visar att stödstrumporna som var fina vinster från cocoz.se i tävlingen jag hade i bloggen har kommit fram till vinnarna.

Hoppas ni får en trevlig dag allihop!
Kram Jinni

3 Thoughts on “En utflykt till Alvesta, Småland och stödstrumpor till vinnarna!

 1. Hej !
  Allt bra med dig ?
  Jag ville bara tipsa om att man nu kan vara med och tävla i min blogg om en drömvinst från miinto.se. Alltså, du väljer själv vad du vill vinna och ojojoj vad det finns fina grejer att välja på både till tjejer och killar ;)

  Titta in och tävla om du är sugen !

  http://moonzanna.se/2012/june/tavla-om-din-dromvinst.html#comment

 2. Hej!
  Ja vi hade det urmysigt på gålö! Det var så himla roligt att ut o campa igen så vi har bokat en till camping fast i en hel vecka i augusti. Kommer bli skoj!

  Vi hade ett budgettält och på vädret sa dom att det kunde bli regn på natten (vilket det också blev) så vi satte pressenning på för att det inte skulle regna in, funkar skitbra!
  Sen blev det lite mer vindskydd också för det blåste ganska rejält under natten.

  Jag blev bjuden på att se på 5D bio hos dem, vi har inte bestämt film ännu =) Vi får välja en när vi kommer dit.

  Jättefin header du har skaffat! Den ser verkligen somrig o härlig ut! Vart tog du bilden?

  • Åh tack! Header bilden tog vi här nere i Blekinge när svärmor visade runt oss i området. Vi är ute på piren i Hälleviks båthamn och bakom mig är HAVET! Så härligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation