Igår avslutades den trevliga fartygsvisningen på MSC Magnifica med en fyra rätters lunch i deras fina a la carte restaurang. Vi fick välja fyra rätter fritt från menyn som inte kändes något alls som en sunkig Tallink buffé.

Jag beställde oxtunga till förrätt, något som jag aldrig ätit förut och jag ångrade mig lite när jag såg tungans knottror längst kanten på tungan. Men nu har jag vågat prova.
Min andra rätt var en kall risonisallad med räkor och varmrätten bestod av lamm i curry med ris. Till efterrätt beställde jag en väldigt god crème caramel.

Ombord på MSC Magnifica, som tar 3000 passagerare, jobbar 1200 personer ombord för att man ska få den allra bästa upplevelsen ombord. Så trots att vi var ett stort sällskap som åt lunch så fick vi fantastisk service och vi behövde inte vänta länge på att bli serverade.

Tack till Malmö Aviation, Escape Travel och MSC Cruises för en riktigt trevlig dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation