Äntligen! Jag vet att det bara gått några dagar sedan vi kom hem med Ylva men nu börjar det se ljust ut med amningen och jag känner mig lugnare, bebis är gladare och svullnaden börjar sakta gå ned.

Det var en hel vetenskap det här med att amma och fast jag hört om att det kunde gå precis lite hur som helst så kände jag mig ju maktlös och ledsen när jag inte kunde mata mitt barn. Trött, ledsen och stressad är ju inte bästa sättet att lugna en hysterisk och jättehungrig bebis heller.

Ett tag var jag bara så trött och utmattad att jag bara ville gråta. Brösten värkte och spände av all mjölk men Ylva verkade inte vilja ha min mjölk. Det enda som hjälpte henne lugna ned sig var när soldaten gick runt och vaggade henne, vilket gjorde att jag kände mig helt värdelös som mamma. Jag googlade på amningstips och provade allt möjligt.

Så nu vet ni varför jag har varit frånvarande här senaste dygnet!

Nöjd bebis efter att ha fått amma ordentligt! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation