Sedan vi kom till Blekinge har kvällarna varit vigda åt middagar med familjen. Varje kväll har vi ätit middag tillsammans i olika av familjens hus. Grillning har stått på schemat de flesta kvällar och alla som har haft möjlighet har tittat förbi.

I trädgården på Tejnabacken finns en stor hundgård där hundarna är om dagarna. Brownie och Milla står på betryggande avstånd från hundgården och skäller kaxigt på dem från altanen.

Det känns lite som Astrid Lindgrens Bullerbyn här nere och det skadar ju inte att många är lediga och har tid att umgås och spela fotboll, fiska eller bara springa runt lite med en skottkärra. Älskar bilderna från igår, barn som kiknar av skratt för att det går så fort och massor med lekande vuxna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation