Åh vad det är skönt att komma hem!
Igår kväll kom vi hem efter vad som kändes som en evighet på tåget. Kanske mest för att det var så kvavt, tåget hade ingen luftkonditionering och kvinnan mitt emot mig över bordet konstant satt och tåflörtade med mig tills jag tillslut inte hade någon plats alls kvar att ha benen.

I övrigt gick resan bra, veolias tåg var lite skumpigare än jag trott men inga värkar kom igång och vi kom hem välbehållna. Det skönaste på hela dagen var att ta en lååång dusch och krypa ner i sin egen säng och bara vara. Vovvarna kände nog likadant för de hoppade upp i sängen och på soffan och rullade sig och grymtade behagligt.

Vi har verkligen haft hur kul som helst i södra Sverige men inget slår att komma hem igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation