Jag har oroat mig lite för hur det ska gå och ha två små vavvor och en liten bebis. Mest för att våra älskade vavvor är våra bebisar. De sover i sängen och är med på det mesta vi gör, men vår äldsta chihuahua Brownie har inte varit något jättestort fan av små barn och jag har oroat mig för att hon ska bli aggressiv mot barnet eller bli svartsjuk.

Häromdagen introducerade jag vavvorna för svägerskan dotter Ingrid som är 1 månad och det gick hur bra som helst.

Milla var lite osäker först men ville mest nosa på hennes filt. Brownie la sig tillrätta och delade kudde med Ingrid direkt, som sagt, hon tror hon är vår bebis. :)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation