Efter att ha varit på BB Stockholm så åkte vi hem för att vänta in att värkarna skulle starta. Vi fick hjälp av snälla Gina och Cattis som hjälpte oss med vovvarna så nu ligger de och myser i en soffa i Järfälla.

Efter att älsklingen lämnat av dem så blev jag sittandes på en köksstol helt handlingsförlamad. Jag visste jag borde packa lite kläder och sånt men blev bara sittandes. Sedan la jag mig på sängen och somnade.Sov i 2 timmar och vaknade strax efter åtta.

Soldaten satt och spelade på datorn när jag vaknade, jag packade lite. Inga värkar, bara lite konstig känsla i magen.

Soldaten tyckte att det var ju högst olämpligt att bebisen kommer nu när han vunnit betanyckel till Guildwars 2, som han har sett fram emot hela veckan. Haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation