Jaha, det här var ju roligt. Definitivt vårt sämsta besök på BB Stockholm hittills.

Fullt med folk som är här, stressad personal, långa väntetider, bortglömda patienter som suttit med CTG-mätning i en timme.
Personalen verkar inte riktigt känna utrustningen och en barnmorska visade ganska tydligt att hon undrade vad tusan vi gör här.

När vi väl blev uppkopplade mot en CTG så hittade barnmorskan först inte bebisens hjärtljud, hon letade och letade tills både jag och älsklingen såg helt skräckslagna ut. Sedan sa hon, ”Var inte oroliga, bebisen mår bra”, klappade mig på axeln och gick.

Kvar blev vi i rummet och just nu vill jag bara gå härifrån. Det känns som att det var en otroligt dålig idé att åka in och kolla. Det enda som har hänt är att vi blivit uppskrämda och att vi inte känner att vi kan lita på den stressade personalstyrkan som är här just nu. Är nämligen inte övertygad om att de skulle upptäcka att något var fel så hektiskt som de har det nu…

Åh vad jag ångrar att vi åkte hit.
Det var för att vi skulle bli lugnade istället blev det tvärtom…

2 Thoughts on “Känns som att det var en dålig idé att åka till BB

  1. Usch, det låter verkligen som ett mardrömsbesök och inte alls det bemötandet som man vill ha och borde få. Du har ju nog att tänka på som det är utan att behöva oroa dig mer.

  2. Men usch va tråkigt…… Hoppas verkligen det känns bättre nu och att du får vila upp riktigt för det som väntar

    Kramen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation