Både jag och älsklingen har gått på adrenalin under kvällen och natten. Vi har väntat och väntat på att något ska hända.
Jag sov två timmar och vi gick till affären och köpte allt jag kände mig sugen på, vilket faktiskt inte var så mycket, men jag var törstig och så handlade vi frukt och godis att ha med till BB.

21:58 – Jag dricker en liter soyamjölk på vägen hem från affären.

Efter affären lagade älsklingen sen middag och sen hoppade jag in i duschen lääänge och ville att något skulle hända. Men det gjorde det inte.

Packningen blev klar och vi ägnade några timmar åt att bara sitta och slösurfa (Valdemar spelade spel). Själv läste jag massor med bloggar tills ögonen gick i kors.
Eftersom jag inte skickat in moderskapsintyget till försäkringskassan så passade vi på att göra det, kände att det var dags. :D

03:52 – På väg till en brevlåda!

Utanför vårt hus hittade vi ett körsbärsträd så älsklingen plockade lite färdkost till brevlådepromenaden.

När vi lämnat av brevet så passade vi på att ta en sväng till lekplatsen i Vasaparken, vi har gått förbi så många gånger men aldrig riktigt gått in i lekområdet och tittat. Mitt i lekplatsen finns ett stort mjukt berg som vi sett många barn stå och hoppa på och vi har undrat om hela berget var gjort som en studsmatta. Det visade sig att berget hade tre ”inbyggda” studsmattor.
Älsklingen och jag stod och studsade på en studsmatta ett tag för att se om det skulle hända något spännande, men det enda som hände var att det läckte ut lite fostervatten…

04:11 – Gunga en valross, check!

Vasaparken runt 05:30

Vi begav oss hemåt igen och så tänkte jag skriva det här inlägget för jag kände mig fortfarande lite adrenalinstinn… men fast huvudet var klart så var kroppen trött och jag somnade med datorn i sängen.

Vi vaknade båda strax efter 10, men soldaten somnade om igen. Jag låter honom sova lite medan jag gör grötfrukost…

Hur det känns just nu?…. inga värkar, bebisen rör på sig och jag har lite ont i ryggslutet.

3 Thoughts on “Nattens aktiviteter…

  1. Hejsan,
    allt bra med dig idag?
    Jag var ute & gick långa skogspromenader & lekte med milo när jag väntade mitt andra barn, flera dagar i rad & jag fick som jag ville, jag fick värkar & jag fick min andra son ^^ De funkade för mig ;p
    Kika gärna in en runda på min & kolla där, svara på någon fråga kanske. :)

  2. Sov människor, slit inte ut er i förväg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation