Jag kan knappt förstå att jag inte lämnat lägenheten på tre dagar. Det blev nästan en dag till men älsklingen tvingade mig bort från soffan och sängen och lät mig göra mig i ordning så långsamt jag behövde.

Så efter väldigt sen frukost och en låååång dusch som följdes av lite hemma-spa i form av att smörja in hela mig med The Body Shops Body butter Dreams unlimited. så tog vi oss ut från lägenheten. Jag var redo att bara strunta i att gå ut idag också men Valdemar tyckte jag behövde få lite frisk luft.

Jag i min nya fina Janeth jacka från Didrikson1913, köpt i Sölvesborg.

Vi passade på att äta middag på Macho som serverar Tex-Mex mitt emot Åhléns city. Portionerna var inte särskilt stora men maten var god och jag får inte i mig så mycket i taget nuförtiden. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation