Nu har min mage blivit riktigt stor och jag använder stöd i form av stödstrumpor och magstöd nästan dagligen. Inte så mycket när jag ligger hemma som idag men om jag ska ut på stan eller vet att jag kommer bli svullen i benen.

Jag har provat dessa stödstrumpbyxor under en längre tid nu och det har gått att reglera storleken runt magen väldigt bra när den har blivit större. Strumpbyxorna sitter åt väldigt bra och ger bra stöd, men ibland har jag tyckt att de klämt åt lite för mycket och börjat klia, speciellt där tyget som sitter över magen är. Därför har jag ett mjukt bellyband från TopShop under strumpbyxorna på bilden. Då blev de mycket behagligare.

De härs strumpbyxorna tycker jag är jättebra om man vill känna sig fin till något speciellt och inte få svullna ben. Är det fest brukar ju det innebära dans och sena kvällar och då är det ju extra skönt med dessa som stöd. Finns här på Butik21.com och kostar från 189 kr.

4 Thoughts on “Stödstrumpbyxor från Butik21.com

  1. Kolla gärna in http://www.vardvaskan.se/54-stodstrumpor hos Vårdväskan som har snygga stödstrumpor med!
    Jag är supernöjd :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation