Mitt förra inlägg var trots att det var kortfattat det absolut största som hänt i mitt liv.
Så vad skriver man i bloggen efter det?

Jag har så mycket att skriva, så mycket att berätta, samtidigt så känns det mesta så himla trivialt efter det stora som har hänt. Tankarna, minnena, känslan av att vi faktiskt skapat detta fantastiska lilla liv. Att kalla sig själva föräldrar, mamma och pappa. Helt overkligt!

Jag vill försöka få ner den här upplevelsen i skrift så snart som möjligt, så jag ska försöka samla tankarna, för annars är jag säker på att jag kommer glömma alla detaljer och det vill jag verkligen inte. <3

Kramar från en nykläckt mamma som inte riktigt landat.

One Thought on “Vad ska man skriva efter det största som hänt?

  1. Hej Jinni! Jättegrattis till er fina bebis! Vi vill komma o hälsa på den någon dag!
    Det gick jättebra med era hundar hos oss, dom var så snälla så =)
    Kramar från mej o Stefan. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation