Igår träffade vi min kusin Linda och hennes två barn för lite pyssel på The Creativity House på Fridhemsplan. De har massor med keramikföremål som man kan dekorera efter eget tycke och sedan glaseras de och bränns i ugn.

Vi ville föreviga Ylvas små händer och fötter, de är så himla söta! Åh, jag vill inte att hon ska växa, kan hon inte få vara vår sötplutt alltid?

Man får räkna med att bli lite kladdig för det är inte alltid ens bebis är så samarbetsvillig. =) Som tur är kan man göra om tills det blir bra.

Det var en riktigt rolig pysselstund tillsammans, både jag och soldaten tyckte det var himla roligt. Min kusin hade med sitt nyaste tillskott Madelene 1 mån och Michelle 3 år. Michelle fick måla sin alldeles egna figur så det är en aktivitet som är rolig för lite äldre barn också och om 10 dagar kan vi hämta ut våra mästerverk.

3 Thoughts on “Bebispyssel på The Creativity House

  1. Det låter som ett jättetrevligt ställe. Finns nog tyvärr inget liknande härikring… Men vilket fin minne av lilla handen och fossingen!

  2. Tänkte jag skulle slänga in en snabb fråga: hur är det med ylva, öppnar hon ögonen ibland eller är dem så som många andra bebisar – oftast stängda?

    Förövrigt, urgulliga bebisfötter :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation