Här kommer ett roligt tips på modeaktivitet.
För dig som tänkt ta en shoppingtur runt city idag och letar efter det lilla extra, gå lite längre upp på Drottninggatan (passera alla kedjorna) och besök den tillfälliga Swedish Fashion Pop Up Store feat. Kii.

Som tidigare umeå-bo så kände jag ju självklart igen Kii som är en välkänd modebutik i Umeå. Det är ju även i den butiken som Anja Pärson hittade både snygga kläder och kärleken i butikens grundare, Filippa. (Kommer ni ihåg mitt inlägg om Anjas sommarprat?) Så kanske finns det även chans till lite kändisspotting i pop-up butiken för Anja och Filippa besökte ju allsång på Skansen för några dagar sedan.

Så här står det på Kii’s blogg:
Swedish Fashion Pop Up Store är en ny satsning på ett unikt butikskoncept som samlar svenska mindre modemärken. Den första butiken öppnar sina dörrar under två dagar, 17-18 augusti, under Stockholm Fashion Week. Här presenteras över 60 märken inom dam, herr, junior och accessoarer. Vi på Kii är grymt laddade att vi får möjlighet att förgylla Stockholm och lyfta fram framtidens design!
Pop Up Store syftar till att välkomna mindre modemärken i tillfälliga butiker. Målet med butiken på sikt är att skapa en återkommande marknadsplats på olika håll där just de mindre svenska modemärkena får synas. Under 2012 utförs ett pilotprojekt med butiker i augusti och november i Stockholm. Den första i serien öppnar dörrarna för allmänheten i två dagar, den 17-18 augusti. Butiken kommer att presentera ett stort urval inom dam men också herr, accessoarer och en del junior.

Jag besökte butiken igår och botaniserade kring alla vackra plagg och accessoarer. Så roligt med lite mindre märken som blir så mycket mer unika än shopping i kedjorna.

Läs mer:
Swedish Fashion Pop Up Store feat. Kii på Facebook
Moderådet
Stockholm Fashion Week


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation