Jag började misströsta när klockan klockan närmade sig 12 på dagen och Ylva gnällt, skrikit och ammats konstant sedan 3-4 på morgonen. Kommer jag någonsin få sova själv? Så slocknade hon, vilken lycka! Men då var det dags att ta ut hundarna och gå på promenad. Så nu sitter jag här vid datorn och känner mig som en zombie.

Ylva sover i bärselens spädbarnsinlägg, den fungerar väldigt bra som babynest faktiskt.

 

2 Thoughts on “Första dagen ensam med Ylva

  1. Är det Ergobabys inlägg…? Ett sådant har vi också i så fall. Vore ju smidigt att kunna använda det så här….
    Hoppas att du hunnit fylla på med energi!

    • Japp, det är Ergobabys inlägg. Det funkade bättre på Ylva än original-babynestet. Med remmen kan man ju dra ut runt hela kroppen så det blir extra ombonat och mysigt. Vi märkte att hon gillade att ligga i den när vi tog ur henne ur bärselen och så var det smidigt att bara pluppa i hela inlägget i vagnen. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation