Jag och soldaten går förbi Holy Monkey nästan dagligen på Stockholms centralstation och vi har varit lite nyfikna på vad de serverar för mat.
När let´s deal hade ett erbjudande där man kunde få prova en dumplingsmeny för 45kr slog vi till och provade. Dumplings är fyllda små degknyten som ångkokats, stekts eller kokats och vi fick välja mellan kyckling, fläsk, nötkött, vegetarisk eller räkor som fyllning.
I en meny ingår 8 dumplings och man kan välja fritt vilka fyllningar man vill ha på sina dumplings.

Jag såg att erbjudandet hos let’s deal har tagit slut, vi passade på att köpa 4 stycken menyer så vi har två kvar, men de två kommer nog jag att äta eftersom soldaten inte riktigt blev mätt av en meny.

Vi tyckte båda att det var riktigt gott och det känns som ett nyttigt alternativ till traditionell snabbmat. Jag kan definitivt tänka mig att äta där igen men utan ett erbjudande så ligger menyerna i en ganska hög prisklass för en lunch, speciellt för soldaten som fortfarande var hungrig.

För er som vill prova med lite rabatt så har Holy Monkey ett månadens erbjudande just nu på en rabatterad meny. Gå in på deras hemsida för att ta del av erbjudandet!

 

One Thought on “Holy Monkey på centralstationen

  1. Pingback: Instagram: Äter dumplings på McDonalds | What I want!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation