Innan underverket Ylva kommit ut i världen kontaktade mathem.se mig och frågade om jag ville utvärdera deras familjematkasse. Visst ville jag det, speciellt som jag var så omotiverad att laga mat i slutet av graviditeten.

Så kom Ylva till oss tre veckor för tidigt och två dagar efter att vi kommit hem från BB plingade det på dörren och en matkasse levererades till oss. Jag som helt hade glömt bort detta i uppståndelsen kring Ylva blev glatt överraskad av att få hem mat till dörren eftersom vi då var helt utmattade av att försöka få ihop tillräckligt med sömn under nattens amningseskapader.

Under den första veckan hemma som småbarnföräldrar så har vi njutit av att ha mat hemma och att vi inte behöver fundera på vad som behöver köpas för en komplett måltid.

Vi hade tur med tajmingen av vår matkasse, att den kom precis när den kom, när vi behövde den som mest. Det är verkligen något som jag kan rekommendera alla nyblivna föräldrar, beställ en matkasse från mathem.se tills när ni kommer hem från BB så har man en sak mindre att tänka på i början. Superskönt!

Det som jag gillar extra mycket med just mathem.se är också att det inte bara är en matkasse utan även en butik med tusentals varor att välja mellan, antingen att komplettera med till sin matkasse eller att beställa som en egen leverans hem till dörren.

Utöver butik och matkasse så kan man ladda med recept varje vecka och få bra tips på hur man kan variera rätterna eller vad som passar på grillen exempelvis.
Jag kan definitivt rekommendera mathem.se och speciellt till trötta spädbarnsföräldrar som oss själva.

Kram Jinni

4 Thoughts on “Mathem.se – Räddaren i nöden för nyblivna föräldrar

 1. Härligt! Tack för tipset:)

 2. Pingback: Mitt allra bästa tips – Mathem.se leveranskort 3 mån för 1kr | What I want!

 3. jimmy fredriksson on 22:34 16 oktober, 2012 at 22:34 said:

  Mathem matkasse

  http://matkasse.com/companies/mathem/

  Hej,

  Roligt att du har Mathems matkasse. Jag har gjort en sida där jag samlat

  Sveriges alla matkassar. Gå gärna in och betygsätt MatHem!

  //Gunnar

 4. Matkasse
  Hej,
  http://www.matkasse.com/
  Jag har gjort en sida där jag samlat Sveriges alla matkassar. Gå gärna in och betygsätt de olika leverantörerna och kolla vilka som levererar till ditt postnummer.
  //Gunnar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation