När Ylva föddes och vi kom hem från BB provade vi familjematkasse hos mathem.se. Det var underbart att slippa tänka på vad vi skulle äta när vi precis blivit föräldrar.
Strax efteråt skrev jag i bloggen om att mathem.se delade ut gratis wrapp-presentkort på 150kr! Det går fortfarande att ta del av erbjudandet här:
https://www.wrapp.com/se/app#promo/mathem45679se

150kr i presentkort är väl najs tänker ni, men kanske inte direkt vad ni skulle kalla ert bästa tips… men här kommer det riktigt bra tipset!
Mathem.se har just nu ett erbjudande på sin hemsida där man kan köpa ett leveranskort, som ger fria hemleveranser i 3 månader, för bara 1 krona! Ordinarie pris är hela 595kr!


Kombinera dessa två erbjudanden och det blir ett riktigt wauwauwau-tips!
För inte nog med att man får testa hemleverans av varor för 150kr, vilket ger dig möjlighet att köpa en matkasse riktigt rabatterat eller varför inte välja fritt bland de över 10 000 varorna i mathem.se’s nätbutik. Man har ju dessutom gratis hemleverans de närmaste 3 månaderna! Hur lat blir man inte av det? Jag kommer definitivt utnyttja det så länge det varar för det känns ju jättelyxigt att få hem matvaror till dörren.

Tycker ni inte att detta var ett supertips? Det tycker jag och jag hoppas ni uppskattar det för självklart vill jag dela med mig av detta till mina fina läsare – alltså dig!

Skriv gärna en kommentar om ni gillar såna här tips eller inte.
Kram Jinni

One Thought on “Mitt allra bästa tips – Mathem.se leveranskort 3 mån för 1kr

  1. Matkasse
    Hej,
    http://www.matkasse.com/
    Jag har gjort en sida där jag samlat Sveriges alla matkassar. Gå gärna in och betygsätt de olika leverantörerna och kolla vilka som levererar till ditt postnummer.
    //Gunnar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation