Igår innan vi besökte Bokmässan gjorde vi en liten resa i tiden vid vårt besök på Mariagatan 23, där ligger nämligen 100 years barnkläder. Jag hittade butiken när jag letade på nätet efter en sjömansklänning åt Ylva och jag blev helt kär i hela sortimentet.

Så under mitt besök i Göteborg var vi ju helt enkelt tvungna att se kläderna på riktigt, få klämma och känna lite och beundra inredning och wooooaa-lite över hur fint allt var.

I ena hörnet på butiken finns en liten lekhörna för barn med kritor, papper, tejp och klippdockor. Butiken drivs av Ulrica och hennes man, när jag var på besök var även Valentin 5 år där och hjälpte till att bygga ihop barnmöbler.

Kolla in de fina klänningarna. Är de inte hur fina som helst? När Ylva börjar springa omkring sen så bara måste hon ha en sån. Som taget ur Madicken.

Ulrica som driver butiken

Ylva fick den här supersöta klänningen med sig att ha på efterfesten till dopet. Hon kommer vara helt bedårande i den! En riktig pappa-klänning då de kommer matcha varandra i sina uniformer. Tack snälla Ulrica för all hjälp i butiken!

Så nu är ju frågan vad jag ska ha på mig?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation