Facebook är faktiskt bra för att hålla kontakten tycker jag. Men man måste ju våga gå över den där gränsen där man faktiskt föreslår att man ska ses. :)
Att återuppta kontakten med gamla vänner från skoltiden borde vara så lätt som det är att umgås med Cilla. Vi gick i högstadiet ihop och senast vi träffades var för 6 år sen, om vi kommer ihåg rätt.

När vi bestämt att vi skulle ses så föreslog Cilla en fika med nygräddade våfflor på Lovö Magasin. Denna lilla pärla till gårdsidyll ligger ca 30 minuter från stan och nås tyvärr enklast med egen bil, men har man inget emot en liten promenad på ca 2 km går det ofta bussar från Brommaplan till Kanton.

Lovö Magasin är slowshopping-gårdsbutik och våffelstuga, i anslutning ligger ett ridhus och det finns en stor gräsplan för fika under ljusa sommarkvällar. På hemsidan kan man läsa om alla möjliga intressanta aktiviteter för den som har lust. Ett väldigt trevlig ställe som absolut passar in bland mina Stockholmstips.

Vi frågade inte riktigt om vad det kostade med fika men för 192 kr fick vi 5 våfflor, kaffe och te samt saft i kanna. Det tycker jag är ett bra pris på en söndagsutflykt för tre personer. :)

One Thought on “Fika på idylliska Lovö Magasin

  1. Hej och ett hjärtligt tack för ditt fina inlägg om Lovö Magasin.
    Det värmde i hjärtat. Får jag länka till din sida och göra lite reklam om den?
    Ta med familjen och kom gärna den 22-23 september på Barnens Äppeldag och självplocka äpplen, grilla äpplen, måla, ponnyrid eller åk häst och vagn under två härliga dagar på Magasinet. Jag bjuder på Äppelkaka med vaniljsås :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation