De här godispåsarna har synts i butik sedan i somras och jag har velat testa dem sedan dess. Det har bara inte blivit av men ett extra godissug på Brommapan igår gjorde att jag och soldaten slog till på en påse. Vad vi tyckte…. njaaa, säger vi.

20120909-145152.jpgSmaktest: Fazers Angry Birds
Typ:
Godis, ”Sötsaksblandning”, mjukt fruktgodis
Smaker: Strawberry, Lime, Wild Berries, Orange, Cola & Lemon filling
Pris: 15,90 på Ica Supermarket Bromma

Omdöme:
Spelet är roligt men godiset kan vi klara oss utan.
Alla fruktsmakerna ska vara 100% naturliga enligt förpackningen, och det är de säkert, men färgerna på godiset har lite läskiga nyanser och de ser inte särskilt goda ut, som något man hittat i självplocket i en överskottsbutik. Vi åt upp de fruktiga smakerna men ingen av oss klarade av att smaka mer än en av den svarta sorten, Cola & Lemon filling, väldigt skum smak som vi helt enkelt inte klarade av.
Betyg: 2 av 10

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation