Jag har ju tidigare skrivit och tipsat om att man kan hämta up den fina loppi-påsen på UnderBARA BARN mässan.

Här kommer lite uppdaterad informationation om mässversionen av loppi-påsen!

Loppi-påsen är en gratis påse fylld med produktprover, nyheter och erbjudanden för dig som är gravid eller har barn. Läs om innehållet på loppipasen.se. Påsen är perfekt att ta med till dagis/förskola för extrakläder eller annat bra att ha. Jag har alltid tex alltid med min påse under vagnen om jag skulle behöva en extra kasse när jag är ute.

För att få just din gratispåse MÅSTE man föranmäla sig på www.loppipasen.se och även om du redan har fått en loppipåse vid ett tidigare tillfälle, ex hämtat ut på Barnens Hus, så är det här en ny version så det är bara att anmäla sig igen! Bra va!
Har du fler barn och vill ha fler påsar? Inga problem! Men då får du anmäla fler e-mailadresser. En påse per e-mailadress.

Så passa på, det är ju alltid superskoj med erbjudanden, eller hur?

Här är jag när jag hämtade ut min loppi-påse på Barnens Hus! :)

Dessutom har loppi-gänget ordnat The Blog Lounge exklusivt för bloggare bredvid sin monter. ”Vi har inte supermycket plats men vi har gratis kaffe, bullar, några stolar att sitta på, mikrovågnsugn och lite föräldratidningar att bläddra i. En liten oas endast för dig som är bloggare.” skriver de. Ska bli superkul att hänga där när man blir trött i benen.

One Thought on “Mer information om loppi-påsen på UnderBARA BARN

  1. i live in gothenburg, where can i get this Loppipåsen bag, soon i registered in Loppipåsen .se?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation