Produkt: *cordctrl sladdvinda

Märke: *cordctrl
Pris: 99kr

Den här lilla prylen är ett smart tillbehör till dina hörlurar. Jätteroligt att få testa en produkt som löser ett problem som jag retar mig på dagligen, nämligen trassliga hörlurssladdar.
En väldigt enkel rundformad sladdvinda av silikon med två spår som man kan rulla upp sin hörlurssladd på för att slippa få trassliga sladdar i fickan. När man behöver nyttja längden på sladden rullar man enkelt och snabbt ut så mycket sladd man behöver och låter hela tiden pinnen hänga kvar på sladden. Det gör att den alltid är med och man kommer inte tappa bort sin lilla *cordctrl.
Omdöme: Kan jag leva utan en cordctrl? Ja. Förenklar den min vardag? Absolut. Så jag medger att det inte är en nödvändig produkt men jag tror att många stör sig på det eviga trasslet på hörlurssladdarna och efter att ha provat att använda min rosa *cordctrl (ja, de finns i rosa och massor av andra snygga färger) så kan jag rekommendera denna lilla kompis i fickan.
Tycker det är en perfekt present att köpa då man inte riktigt vet vad man ska ge en person, nästan alla har ju hörlurar med sig.

Betyg: 4/5

 

One Thought on “Produkttest: Inget trassel med Cordctrl

  1. Torgny Back on 8:57 5 april, 2015 at 08:57 said:

    Ved du var jag kan köpa cordctrl ? Hittar inga butiker eller webbshopar på nätet som säljer den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation