Produkttest: ICAs hundpåsar
Typ:
45 st hundpåsar i rosa/turkos/svart
Pris: 19,90 kr/förpackning på ICA Supermarket Sabbatsberg

Beskrivning: Hundbajspåsar från ICAs egna märke i färgerna rosa, turkos och svart.45 st i varje rulle och påsarna är gjorda av plast.
Omdöme: Påsarna är av mjukplast och ganska tunna. Inte för tunna, men tunna. Plasten är inte av den prassliga sorten (jag ogillar verkligen prassliga hundpåsar) som liknas vid fryspåsarna man får gratis i affären. Påsarnas storlek är lite över det vanliga för hundpåsar enligt mig och en ICA hundpåse klarar nog en rejäl bajs från en större hund. För mina små chihuahuor så är de lite i största laget, men de duger utmärkt att lägga ett par nerbajsade byxor eller en blöt body i, så de är väldigt bra att ha en rulle i vagnen.
I butiken ser inte de rosa påsarna så rosa ut men när jag kommer hem och börjar använda dem så känns de som en helt okej rosa färg ändå. Helt klart bättre än tråkiga svarta.
Betyg: 7 av 10 (lite extra plus för färgklicken)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation