Förra helgen var vi i Malmö och hälsade på våra fina vänner Kajfa och Yosh. På söndagen tog vi en liten omväg hem för att få chansen att träffa soldatens syskon och familj som bor i Blekinge.

Det är alltid så trevligt att besöka familjerna i Blekinge, ett kaos av barn och hundar och glada vuxna som gärna fikar och äter mat tillsammans. Precis som när vi bodde i Umeå så är det lätt för vänner att bara droppa förbi på lite kaffe. Så mysigt.

Vi hade med oss lite mellis till Ylvas småkusiner, min frukt från Nestle, som var en riktig favorit. Så kul att de fick eget fika när vi vuxna drack kaffe och åt fikabröd.

121104 Kusinerna-far-min-fruktYlvas fina småkusiner och en kompis provade min frukt.

Eftersom Ylva är för liten för min frukt så var det här chansen vi fick att prova hur smidig den kunde vara att ha med sig när det var dags för mellis, trodde jag.

Men det var några timmar senare som vi oväntat blev räddade av att ha en min frukt i bilen. För precis som när Ylva åker vagn så får fick bilen aldrig under några omständigheter stanna. Det blev protester vid varje rödljus, speciellt som motorn stängde av sig själv vid varje stopp, och det bästa var brummet från motorvägen. Så när vi väl kommit ut på E4an så ville vi helst inte stanna mer än nödvändigt. Då var det perfekt att mata min soldat med en min frukt när han kände sig lite sugen på något att äta. Så det är inte bara barn som gillar det praktiska och goda med min frukt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation