Inatt sov vi i Karlskrona, hos Ingeborg och Jonas. Vi sov ganska länge på morgonen så de hann äta frukost, gå på simskola och leka i snön innan vi tog oss upp ordentligt.

Sedan körde soldaten ”morgon-fys” med mig som han kallar det. Nån militär basträning han tycker jag behöver. Jag får mer och mer insikt i att världen utanför min ”jag-har-precis-fått-barn”-bubbla tycker att det är dags att sluta sunka nu.

Vid lunch kom soldatens syster Karro hit med sin familj, så vi blev riktigt många. Så trevligt med adventslunch och fika.

Ylva fick låna Majas gamla barnstol och sitta med vid bordet. Det tyckte hon jättemycket om. Så roligt nu när hon kan vara med lite mer.

Två tända ljus, nu är det inte långt kvar till julafton!

Ylva fick smaka lite på rotfruktsmoset som Jonas hade gjort som tillbehör till det panerade kalkonbröstet med klyftpotatis. Mums tyckte vi, men Ylva tyckte nog att det var lite konstigt och ganska salt. Hon är väldigt glad över att få smaka olika saker och sträcker fram huvudet för att få tag på skeden när vi håller fram den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation