Vi kom fram till soldatens bror som bor utanför Sölvesborg runt två inatt. Dörren stod öppen och det fanns en säng bäddad åt oss som vi smög ner i och somnade.

Idag har vi ätit frukost och umgåtts tillsammans. Soldaten, hans bröder och brorson samlades kring uppgiften att såga ner ett stort träd och sedan har det blivit till att bära ved.

Jag och soldaten åkte iväg en stund på Lions loppis och lämnade Ylva kvar hemma hos hans bror under tiden. När vi kom fram höll de på att stänga men jag hittade en bänk/soffa att ha i hallen nästan direkt när vi klev in i hallen.

Det var tur att vi inte tog med Ylva i bilen för det hade blivit lite trångt med barnstolen, även om jag är övertygad om att det hade fungerat. Vi fällde baksätena i bilen för att få plats och vi kommer lämna bänken här i Blekinge tills vi kan få hjälp att få hem den. Vad tycker ni om mitt fynd?

Bänken är inpackad i kompakta Ford B-Max. Den fick lätt plats och det var lätt att fälla sätena, men det blir för trångt att ta med den hem direkt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation