Det är så roligt att låta Ylva prova nya smaker, hon tycker jättemycket om våra matstunder tillsammans. Fortfarande är gröten godast, men vi har provat lite olika och idag fick hon prova katrinplommonpuré som stått i kylskåpet.
Kanske var det för att purén var kall som hon reagerade som hon gjorde… Vi har haft väldigt roligt åt hennes miner under den här matstunden. Jag tror inte att hon inte gillar purén för hon har ätit katrinplommonpuré tidigare och inte reagerat så här. Min lilla sötkorv!

One Thought on “Video: Ylva äter katrinplommonpuré

  1. Hon ser för rolig ut när hon grimaserar så :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation